KONTAKT

Lægesuperviseret livsstilsforløb

Personlig træning og rådgivning af vores læge og forsker Andreas

Tag din sundhed til nye et nyt niveau.

OBS – max 2 klienter af gangen.

Hvert møde med Andreas indeholder samtale, træning og plan.

Hvert møde er 75 min. (Normal personlig træning er 55 min.)

Fokus på både performance og sundhed.

Mit navn er Andreas Kraag Ziegler, jeg er læge of forsker ved Rigshospitalet under professor Bente Klarlund Pedersen. Jeg har i årevis forsket i hvordan træning påvirker muskler, fedt, hormonbalance, inflammation og immunfunktion. Jeg kommer selv fra triatlon på højt niveau og har grundigt kendskab til korrekt træning, både styrke og udholdenhed. Jeg har altid synes det kunne være spændende at prøve at formidle min store viden om træning og sundhed til hr og fru Danmark og nu har jeg fået muligheden.

Derfor, som noget helt særligt, kan Dit Velvær nu byde på en pakke som omfatter lægeligt superviseret træning og livstilsomlægning. Fokus vil altså ikke blot være på hvordan du bliver hurtigere og stærkere, men i lige så høj grad på hvordan du bedst selv tager vare på din krop og sjæl.

Forløbet vil tage udgangspunkt i dig og dine individuelle styrker og udfordringer. Er det eksempelvis madvanerne der kan tåle en gennemgang, ligger du lidt for meget på sofaen eller bør du kigge på et rygestop? Lige meget hvad problemstillingen er vil jeg kunne hjælpe dig frem mod en sundere krop og et skarpere hoved. Udover tilrettelæggelse af livsstilsomlægning og træningsplan vil du blive fulgt lægeligt med måling af fedtprocent, livvidde, blodtryksmonitorering, vurdering af hjerte-lungefunktion samt blodsukkermålinger til tracking af metabolisk sundhed.

Alt i alt vil du opnå stor viden om dig selv og i tæt samarbejde med mig bryde barriere ned som holder dig tilbage fra at tage de næste skridt mod et sundere dig.

 

Pakke 1:

1 møde på 75 min. med Andreas

Dette er til dig der ønsker en gennemgang af hvilke faktorer du skal være opmærksom på ift. egen sundhed således at du på egen hånd kan forsøge at ændre disse. Pakken indebærer en klarlægning af risikofaktorer samt en personlig plan til træning og livsstilsomlægning.

Pris: 750 kr.

 

Pakke 2:

3 møder på 75 min. med Andreas

Denne pakke er tænkt til dig der gerne vil gå lidt mere seriøst til værks ift. optimering af egen performance og sundhed. De 3 sessioner med mig kan spaces lige som du ønsker det, men det anbefales ikke der går mere end 4 uger imellem hver opfølgning. Med dette valg har jeg mulighed for at følge dig over tid hvilket vil give mig et meget bedre indblik i og overblik over hvad der er dine individuelle styrker og angrebspunkter hvilket selvsagt vil danne grobund for tilrettelæggelse af et mere skræddersyet program for dig.

Pris: 1.990 kr.

 

Pakke 3

8 møder på 75 min. med Andreas

Flagskibet. Bliv fulgt hele 8 gange over tid. Denne pakke giver selvsagt meget rig mulighed for at tackle en masse sundhedsmæssige og træningsmæssige problematikker og vil give mig enormt detaljeret viden om trænings og sundheds-optimering for netop dig. Pakken er oplagt for den klient der måske lige længe nok har negligeret sin egen krop og funktion eller til den meget ambitiøse der vil løfte et allerede højt fysisk niveau til nye grænser.

Pris: 5.200 kr.

 

Meld dig under fanerne og se hvor langt du kan komme!

– Andreas Kraag Ziegler, læge, phD, Rigshospitalet

Er du interesseret så skriv endelig til: kontakt@smørumfitness.dk
Så tager vi en uforpligtende samtale.